Hlavní obsah
Článek

Bývalý partner moderátorky Sandry Parmové, primácký reportér Michal Janotka, jemuž se v době vztahu s Parmovou přezdívalo Ken (a jí Barbie), do toho brzy praští. Svoji přítelkyni Karolínu požádal po několikaletém vztahu o ruku, a to v lázeňské cukrárně v Luhačovicích. Sandra se toho za šest let nedočkala, Karolína může slavit.

Zásnubní prsten z červeného a bílého zlata má nádherný briliant, který už zdobí ruku dojaté blondýnky.

"Přítelkyni Karolínku jsem o ruku požádal v den jejích narozenin, dvacátého sedmého listopadu, takže se to celé neslo ve velmi slavnostním duchu, a to na našem oblíbeném místě, kam jezdíváme za odpočinkem a hýčkáním, v Luhačovicích,“ prozradil Janotka.

Karolína prý před odjezdem na několikadenní relaxační pobyt do jejich oblíbeného wellness hotelu nic netušila. "No a při jedné z našich procházek po kolonádě a následně návštěvě cukrárny jsem Karolínku požádal o ruku a ona řekla své ano,“ směje se Janotka.

Zásnubní prstýnek je nádherný. "Přítelkyně je jedinečná a výjimečná, proto jsem zvolil i neotřelý prstýnek. Kombinaci červeného a bílého zlata s briliantem. Na našem vztahu nám moc záleží a já ctím posloupnost, žádost o ruku, svatba, děti. Svatba určitě bude, je samozřejmým dalším krokem, podrobnosti si ale necháme pro sebe," upřesnil reportér zpráv na Primě.

Jisté je, že jejich životní krok schvaluje rodina. "Naši rodiče jsou nadšení, dojatí a šťastní s námi. Mí rodiče Karolínku zbožňují. Mám z toho velkou radost a těším se na vše, co přijde a je před námi,“ dodal.

Svatbu letos s partnerem Pavlem plánuje také Janotkova ex Sandra Parmová. Tak uvidíme, kdo to stihne dřív.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám