Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Pogodová (49) si užila pohodové léto. V divadle měla volno, a tak vedle výletů po Česku vyrazila také k moři. Dovolenou trávila na lodi v Chorvatsku, což si nemůže vynachválit a podobný výlet plánuje i na příští rok.

„Léto bylo perfektní, byla jsem po osmi letech znovu na lodi v Chorvatsku, byl to úžasný zážitek, konečně jsem pochopila, jaký je rozdíl mezi dovolenou u moře a na moři. Je to opravdu rozdíl,“ svěřila se herečka, která se na dovolené také pochlubila fantastickou figurou v plavkách.

Přestože je ve skvělé formě, na vystavování těla na jevišti už se necítí a odvážné scény prý přenechává mladším kolegyním.

„Když nemusím po jevišti lítat v prádle, tak je to dobrý. Už se v tom necítím komfortně, abych tak běhala po jevišti, to už přenechám mladším holkám,“ řekla Sandra na kostýmové zkoušce k muzikálu Okno mé lásky, kde si zahraje seriózní roli. „Hraji maminku hlavní ženské hrdinky. Je to žena právníka, dáma z vyšší společnosti, nicméně i ona dostane za vyučenou,“ prozradila Sandra Pogodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám