Hlavní obsah
Článek

Termín porodu má za tři týdny, ale pořád ještě koncertuje. Samotné nás překvapilo, že se Michaela Nosková (41) účastnila slavnostního koncertu u příležitosti 30. výročí magazínu Muzikál expres na Českém rozhlasu Dvojka v Hudebním divadle v Karlíně. "To už bylo opravdu naposledy, teď budu jen relaxovat," ujistila nás zpěvačka.

Ta na koncertu zaskakovala i za kolegyni Michaelu Gemrotovou (38), která je na rodinné dovolené na Mauriciu. A musela obléknout její model z muzikálu Elizabeth. "Nevěřila jsem, že to půjde, ale kostymérky byly kouzelnice. Vzadu přidaly vsadku, sukně je posazená až pod prsy, a nakonec to fakt vypadalo, jako bych nebyla těhotná," popsala Super.cz Míša.

V dalších kostýmech už ovšem bylo její bříško viditelné, i když nepřibrala ani deset kilo. "Cítím se pořád dobře, ale to vystupování už mě unavilo. Hlavně chůze v lodičkách. Už jsem těžká," svěřila. Museli jsme se smát, protože Míša na vrcholu svých váhových výkyvů rozhodně vážila víc než teď, když je těhotná. "A to máte vlastně pravdu," smála se Nosková.

Kromě ní v rámci galavečera, jehož záznam bude přenášet i Česká televize, vystoupili například Bára Basiková (61), Dasha (42), Roman Tomeš (36) a Tomáš Savka. Moderování se ujala Sandra Pogodová (48).

Reklama

Další články

Načítám