Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, zpěvačka a bývalá rosnička Michaela Dolinová (60) neztratila dobrou náladu a energii ani během tropického počasí, které unavilo mnoho lidí v Česku. Naopak, během koncertu celá zářila a s kolegyní Sandrou Pogodovou (49) rozparádily publikum, které přišlo projekt Busking pro Slunce podpořit.

Vysoké teploty Míše rozhodně nevadí, právě naopak. V létě také plánovala vyrazit s rodinou na jih, aby si slunce užila do sytosti. Plány jim už podruhé překazila nečekaná situace v rodině.

„Loni jsme měli naplánovanou Korsiku, z toho kvůli covidu sešlo. Teď jsme chtěli vyrazit znovu, ale máme v rodině nějaké onemocnění, tak to budu muset zrušit,“ svěřila Super.cz herečka, která neztrácí naději. „Zkusíme to za rok. Letos nikam nepojedu, možná stihneme nějaké hory nebo chalupu,“ krčí rameny s úsměvem.

Naštěstí nemusela po stornování dovolené řešit velké finanční ztráty. „Mám takovou zkušenost, že jsme to kvůli jednomu členovi z rodiny už vzdali a ta cestovka, se kterou jsme jeli, nám vyšla tak skvěle vstříc, že nám nepočítali ani žádné storno,“ říká s vděčností Míša a myslí si, že v takových případech funguje karma. „Možná to byl nějaký dar, že jsme kvůli někomu něco obětovali, tak oni zase obětovali něco pro nás. Touto cestou jim děkuji,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám