Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolikrát se objevila za poslední rok a půl na jevišti, by dovedla spočítat na prstech jedné ruky. Sandra Pogodová (49) je ráda, že se konečně vrací ke své profesi. Po nucené pauze ale pociťuje jeden problém, a to s učením textů.

„Je pravda, že nehrajeme skoro rok a půl a září, ten jeden měsíc, kdy se hrálo, to ani nepočítám,“ řekla Super.cz herečka, kterou jsme potkali na zkoušce muzikálu Láska nebeská. „Člověk to nejvíc cítí na hlavě a na učení textů,“ dodala Sandra, která si na jevišti pomáhá tahákem.

„Ukážu vám, jak vypadá zodpovědný herec. Takhle vypadá můj tahák, celá moje role na A4,“ řekla se smíchem Pogodová a vytáhla list papíru. Práci nápovědy už moc nevyužije. „Nápovědy fungují pouze pro ty, co nejsou hluší, mě už se to netýká. Když na mě někdo šeptá z portálu, tak už slyším prd,“ dodala herečka, která aktuálně hraje sérii představení v Divadle Broadway pro zdravotníky z pražských nemocnic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám