Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poslední rok se Sandra Pogodová (49) příliš na jeviště nedostala. Svou energickou a zábavnou povahu se snaží ventilovat alespoň pomocí sociálních sítí. Natáčí tak humorná videa, která její fanoušci milují. Jedno z nich ale dostalo stopku, a to kvůli nahotě.

„Moje nejoblíbenější jogínka Amanda, což je žena, která cvičí nahou jógu, tak díky tomu, že mám doma naprosto úžasný overal, který napodobuje nahotu, tak na Instagram ji můžu dávat, ale na Facebook ne, protože ten to klasifikoval jako moji nahotu,“ svěřila se Super.cz herečka.

„Když se podíváte na Amandu, tak nechápu, že to mohl někdo klasifikovat jako moji osobní nahotu,“ řekla herečka, která chce své fanoušky hlavně bavit. „Snažím se na sociální sítě dávat co nejzábavnější videa, je pravda, že lidi jsou nadšený a kvitují to,“ prozradila Sandra Pogodová, kterou jsme potkali na kostýmové zkoušce nového muzikálu Láska nebeská.

Zábavu zaručuje svým fandům i při čtení její druhé knížky Buď v Pogodě, kterou právě vydala. „Jsem ráda, že to vychází teď, protože lidi už jsem hodně vymyškovaný. Už mají problém poznat fór, je nejvyšší čas je nadopovat humorem, je tam 39 povídek, všechny se staly a je tam hodně příběhů mých a mých kolegů z divadelního prostředí. Píšu ty příběhy s láskou, takže je tam nebudu dehonestovat,“ dodala herečka ke své knize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám