Hlavní obsah
Článek

Otužování zaznamenalo v loňském roce obrovský boom. Posilovat imunitu ve studené vodě se rozhodla i řada známých osobností, a to zejména kvůli epidemii koronaviru. Z ledové řeky leze pravidelně třeba Sandra Pogodová (48). „Změnila jsem životní styl, upravila jídelníček, začala cvičit a otužovat se a posiluji si imunitu, je to také na dlouhověkost a je to hodně zdravé,“ svěřila se Super.cz herečka, se kterou se chodí do studené vody koupat i kolegyně Nela Boudová nebo Eva Decastelo.

Jsou však tací, kteří dávají přednost horké sprše a teplu. K nim se řadí i herečka Michaela Maurerová (44). „Všichni teď ujíždí na otužování, jsou toho plný sítě a je to bezesporu skvělá a rozhodně ta nejlevnější metoda, jak účinně aktivovat svůj imunitní systém,“ svěřila se herečka, u které mají její kolegyně obdiv. „A já opravdu upřímně obdivuju všechny, co si to pravidelně dávají, ale mně se vám při pohledu na ty ponořený naháče ve vysekaným ledu udělá vždycky taková zima, že si musím jít hned dát horkou sprchu,“ svěřila se Maurerová.

Při takovém relaxu se dokonce vyfotila. Nahá si pod horkou sprchou pořídila snímky, na kterých sice nemá žádné svršky, ale díky zamlženému sklu, tak zcela svou figuru neodhalila. „Já totiž miluju teplou vodu, sprchu, vanu, lázně, vířivku, termální prameny, čaj,“ svěřila se Míša, která prý bude i nadále při sprchování upřednostňovat teplou vodu před studenou.

Reklama

Další články

Načítám