Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Pogodová (49) byla na soustředění finalistů Muže roku, kde vystupovala s kolegyní Michaelou Dolinovou (60), z mladých pánů méně nadšená než ostatní dámy. Ráda se na svalnaté mladíky podívá, ale domů by žádného nechtěla.

"Pár svalů jsem zahlédla, úplně jsem se z toho orosila a musela jsem se přepudrovat. Kluci vypadají výborně a je radost se na ně dívat. Ale u toho bych skončila. Chlapi do třicítky, a vlastně i po třicítce se hodně hledají. Ať si to s nimi užije někdo mladší," nepodléhá trendu, kdy si starší žena najde mladšího muže, Sandra.

"Tenhle model vůbec nejedu. Že s tím takzvaně něco uděláme, poupravíme si charakter, tak to nemám. V tom jsem možná spíš chlap. Respekt k tomu, jaký kdo je," dodala herečka, která o svém soukromí mluví velmi nerada. "Řekla jsem si, že pojedu linku tak, že nebudu mít ani účet na Instagramu a pojedu si svoje soukromí opravdu soukromě," krčila rameny Sandra, která o sobě ani nechce prozradit, zda je zadaná. "Po čtyřicítce si umím zjednat věci sama," uzavřela. Ovšem tomu, aby ji jeden z finalistů vyvedl v tanečním kole, se nebránila.

Reklama

Další články

Načítám