Hlavní obsah
Článek

Kdo by neznal listonošku, kterou si v legendárním filmu Trhák zahrála Laďka Kozderková. Nyní se Trhák dostane v muzikálovém zpracování na jeviště pražského Divadla Broadway. Roli listonošky si tak od října zahraje Sandra Pogodová (48).

„Už se nemůžu dočkat. Paní, nesu vám psaní - je totiž nejslavnější replika z hereckého světa. Navíc pošťácká uniforma mi bude určitě děsně slušet. A bude to také moje první spolupráce s režisérem Radkem Balašem, už jednou jsme měli nakročeno ke spolupráci, ale zkoušení se ve finále nekonalo. Takže teď si to konečně dáme a moc se těším,“ sdělila nám půvabná herečka.

Zimní dovolenou strávila herečka v Thajsku, které ji doslova učarovalo. „Největší překvapení tohoto roku pro mě zatím bylo potápění v Thajsku. Potápěla jsem se poprvé v životě a totálně jsem tomu propadla. Pokud to bude jen trochu možné, udělám si v létě „potápěčský řidičák“. Nyní mě čeká výlet do Londýna, těším se, že si zajdu na výstavu Picassa, která tam právě probíhá,“ dodala závěrem našeho rozhovoru Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám