Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Sandra Pogodová (49) za dramatických okolností odešla z cestovatelského pořadu České televize Bedekr, tak to vyvolalo malé pozdvižení. Dlouho nebylo jisté, kdo ji v její úloze manželky Petra Rajcherta nahradí. My jsme jako první zjistili, že její náhradou bude Míša Maurerová.

Herečka o práci na novém projektu během našeho rozhovoru na galavečeru Mattony Grand Drink nechtěla příliš mluvit, pak se ale rozpovídala. „Točím dokument, který se jmenuje Bedekr, který přibližuje lidem eurovíkendy,” říká herečka a dále uvedla: „Je to velmi příjemná práce. Máme možnost nějak vyjet, něco nového se dozvědět, a nebýt zavřený celý den v ateliéru.”

Pro Maurerovou není prý jednoduché přebírat roli po Pogodové, která byla v pořadu velmi vtipná. „Sandra s Petrem to dělali dobře. Přebírám roli po někom, což je vždycky nevýhodná pozice. Mám svůj určitý smysl pro humor, kterému se ale někdy směju jen sama. Myslím, že nám to s Petrem zatím jako dvojici funguje, a myslím si, že víc než humor je důležité přiblížit lidem, jak je fajn cestovat po destinaci, kterou ukazujeme. Že je dobrý vytáhnout paty z český kotliny a vyjet prakticky jen kousek za hranice,” říká Míša Maurerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám