Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Bůh stvořil svět, byl spokojený. Pak vytvořil zvířata a ptactvo a také se mu to líbilo. Poté přišel na řadu muž a i ten mu připadal docela fajn. A jako poslední byla žena. Bůh nejprve nedůvěřivě hleděl na svoje dílo a následně prohlásil: No, co. Ona se nějak domaluje. Tento vtip ilustruje Sandra Pogodová (49), Linda Finková a Vlaďka Pirichová z Dámského klubu Frekvence 1, které Super.cz zastihl v kosmetickém salonu před a po nalíčení.

Všechny tři dámy se vyrazily společně zkrášlit. S vizážistkou Danou Kotkovou si moderátorky nejprve probraly zásady líčení, a pak už se typicky žensky přehrabovaly v nekonečné nabídce make-upů, očních stínů, rtěnek a pudrů. „Díky své profesi musím být neustále v obraze. Chodím do práce do divadla a jsem dost sledovaná osoba, potřebuji se cítit dobře a tak musím logicky sledovat módní trendy " tvrdí Sandra Pogodová.

"Dost často chodím pozdě a tak potřebuji hodně rychle nalíčit. Např. minerální pudr je přesně ideální co mně spolehlivě pomáhá a plní mé potřeby," mínila po nalíčení Linda Finková. "Já jsem maminka dvou dětí a myslím, že i mamka může být krásná nejen když si odskočí od plotny, ale i u ní,“ " přidala se Vlaďka Pirichová.

Dámy měly původně naplánováno, že v salonu stráví pouhou hodinku. Jak čas plynul, z původně plánované hodiny bylo najednou hodin několik. Všechny tři spokojeně odcházely na skok domů, aby se v plné kráse sešly večer u svého oblíbeného sushi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám