Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Pogodová (49) si ve svém diáři vyblokovala téměř dva měsíce, sbalila kufry a odletěla na dovolenou. O herečce je známé, že doslova propadla fenoménu otužování. To ale skončilo s odletem z České republiky. Cílem její dovolené se stalo exotické Thajsko.

„Tak letošní otužování mi definitivně skončilo. V Thajsku je totiž momentálně konstantních 28 stupňů,“ sdělila pro Super.cz Sandra, která má nyní pár týdnů volno od hraní v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway. Dovolenou v Asii si nemůže vynachválit, vedle koupání podniká nejrůznější výlety, navštívila vodopády, tři hodiny trávila ve společnosti slonů nebo rozjímala u buddhistických chrámů.

„Je vcelku jedno, jestli se smočíte v moři, nebo ve vodopádu, protože oboje je teplé a jediný rozdíl je ve slanosti vody. Trávit zimní měsíce v teplých krajích začíná být příjemným zvykem. Každou zimu si pobyt prodloužím, letos jsem si dopřála měsíc a půl a příští rok to bude ještě víc,“ dodala závěrem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám