Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé po prázdninách mezi nové kamarády nevyrazili jen školáci, ale také předškoláci. Odchod s malou dcerkou do školky má za sebou také Sandra Pospíšilová, (38) dříve známá jako Parmová. Moderátorka zpráv na Primě, která se v létě vdala, vedla svou holčičku do nového kolektivu a vše se prý obešlo bez slz.

„My jsme to měli vážně pohodové. Emilka se mezi děti moc těšila, vždycky když se během posledních dní řeklo slovo školka, celá se rozzářila. A po příchodu to vypadalo tak, že málem vlítla dovnitř rovnou bez převlečení. Pak už jsme byli s Pavlem na druhé koleji,“ svěřila se moderátorka s tím, že dcerka ráno vstávala ještě před zazvoněním budíku.

Nástup do školky prý neproplakala ani malá Emilka, ani známá moderátorka. „Co se mě týká, hodně jsem v poslední době Emilce o školce vyprávěla, aby věděla, co ji čeká, a jsem moc ráda, že to takhle krásně zvládla,“ svěřila Super.cz nadšená Sandra a pochlubila se snímky z jejich prvního dne ve školce.

Reklama

Další články

Načítám