Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za tři týdny už bude moderátorka Sandra Parmová (38) vdanou paní. A bude mít i nové příjmení. I když nebyla ještě úplně rozhodnutá, vyřešila to za ni matrikářka. "Když jsem přišla na matriku, oznámila mi, že do kolonky rovnou napsala Pospíšilová, že prý slyšela v nějakém rozhovoru, že to tak chci. Neměla jsem to ještě definitivně rozhodnuté, a ona to rozhodla za mě," vyprávěla nám Sandra.

Pokud jde o nový podpis, zatím ho netrénovala, tak to snad na svatbě nesplete. "Ale dělám si legraci, že i moje současné příjmení je od P a podpis mám dost nečitelný, kromě toho péčka, takže se to ani nepozná," smála se moderátorka.

Svatbu bude mít Sandra velkou, bude tam asi sto lidí včetně dětí. A hodně hostů bude z její domovské televize Prima. "Ale prima budou i ostatní, takže to určitě bude prima svatba," smála se budoucí paní Pospíšilová.

Při přípravách se inspirovala u jedné z kolegyň, které byla na svatbě, Moniky Leové (32), když se loni vdávala. "Nasbírala jsem tam spoustu užitečných tipů, protože ona je taková akční a vždycky zná všechny vychytávky. Vybírali jsme podle ní prstýnky nebo objednali fotokoutky. Je super mít někoho blízkého, kdo se vdával před vámi a od koho si můžete vzít inspiraci," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám