Hlavní obsah
Článek

Zatímco řada lidí chce mít na své svatbě co nejméně lidí a seznam hostů do poslední chvíle mnohdy ztenčuje, moderátorka Sandra Parmová (38) to má naopak. S přítelem Pavlem počet svatebních hostů totiž stále navyšují.

„Původně jsme začínali na osmdesáti lidech a teď jsme asi na nějakých sto deseti a myslím si, že ještě někdo přibude, protože nám je líto, že když je to taková velká událost, tam ty lidi nepozvat,“ svěřila se smíchem Sandra s tím, že jí plánování veselky čím dál více zaměstnává.

„Léto bude o svatbě. Začala jsem konečně řešit šaty, takže dáváme dohromady představu, jak by to mělo vypadat, bude to pravděpodobně krajkové a saténové, takže už se to začíná rýsovat a mám z toho velkou radost a těším se,“ prozradila na narozeninách butiku s luxusní obuví moderátorka, která se bude vdávat v srpnu.

„Místo jsme vybírali před tři čtvrtě rokem, chtěli jsme pěkné místo na jižní Moravě, a to máme zařízené. Mají tam se svatbami zkušenosti a nemusíme se zas tak moc o nic starat,“ dodala Parmová, které její dvouletá dcera Emilka půjde za družičku.

Reklama

Další články

Načítám