Hlavní obsah
Článek

Štědrý den i večer roku 2018 jsou za námi. Pro influencery sváteční čas mimo jiné znamenal zaktualizovat své účty o nějaké ty pěkné fotky od stromečku. Nezahálely ani české hvězdy sociálních sítí. Nejvýraznější přání k fanouškům vyslaly Dominika Myslivcová (29) a Nela Slováková (34), které se před objektiv naaranžovaly tak, aby na fotkách ani v záplavě dárků nezapadly.

Vánočními snímky, už tradičnějšími a více rodinnými, se ale pochlubila celá řada dalších českých celebrit.

Fanoušky nezklamala na Instagramu čím dál populárnější Nikol Štíbrová (37), radostné svátky přála herečka Patricie Solaříková (35), která rovnou poděkovala za gratulace k narozeninám. O vánoční náladu se podělila i její kolegyně Sandra Nováková (41) nebo modelka Agáta Prachařová (38) a přání šťastných a veselých nechybělo ani na účtu zprávařky Sandry Parmové (38) nebo zpěvačky Dary Rolins (51).

Dara Rolins strávila svátky v kruhu rodinném

Sandra Parmová s partnerem Pavlem a dcerou Emilkou

Patricie Solaříková popřála hezké Vánoce a zároveň poděkovala za gratulace k 30. narozeninám

Nela Slováková s přítelem Lukášem Kozákem

Sandra Nováková s partnerem Ondřejem Moravcem a synem Mikulášem

Agáta Prachařová se synem Kryšpínem a dcerou Miou

Dominika Myslivcová

Nikol Štíbrová slavila s celou rodinou

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak. Všichni už myslim netrpělivě čekáme na historku od babičky Lídy, jak za dětských let mýho táty a strejdy teda na dárky nebylo, a jak se vždycky 14 dní před Vánocema naprosto nečekaně ztratil jejich oblíbenej dřevěnej kamion, děda ho nabarvil nanovo, babička ušila novou plachtu a kluci byli nadšený, že maj novej náklaďák. Bez týhle historky by nebyly Vánoce kompletní. “Babi a jak dlouho vám tohle vlastně u kluků procházelo?” “Sedmnáctý Vánoce nám to začlo bejt divný, respektive Bohoušovi, protože byl o 4 roky starší,” řiká táta. Nic, veselý Vánoce, přátelé. Ať už s novym náklaďákem nebo jen plachtou. Ono je to asi jedno, štěstí je jinde, co si budeme...❤️

Příspěvek sdílený n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka), Pro 24, 2018 v 6:19 PST

Reklama

Další články

Načítám