Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpráv na Primě Sandra Parmová (38) ukázala archivní snímek, na kterém je jí přesně jeden rok. Právě roční narozeniny oslavila i její dcera Emily. A podle záběrů je jasně vidět, jak jsou si obě podobné.

Pro dárky si Emilka přišla sama. "Těsně před narozeninami totiž začala chodit, a tak na ni teď musíme dávat ještě větší pozor než dřív. Je neskutečně akční,“ řekla Super.cz Sandra.

Narozeniny slavili dvakrát. "A trochu opožděně, aby mohli dědečci i babičky a užila si to v kruhu rodinném. Dort jsem pekla, abych měla jistotu, že v něm budou jen věci, které může jíst. Byl hodně ovocný, vše ze zahrádky, a myslím, že jí chutnal," říká moderátorka.

Co nakonec vybrali za dárek? "Nad dárkem jsme dlouho přemýšleli a nakonec jsme konečně dodělali její pokojík a přetvořili ho na růžové holčičí království plné polštářů a hraček," prozrazuje.

Povahově je prý Emilka hodně po otci Pavlovi. "Podoba se pořád mění, ale myslím, že něco ze mě určitě má. Minimálně to, že vlasy jí pořádně začínají růst až teď v jednom roce, jak jsem to měla i já," dodala.

Reklama

Další články

Načítám