Hlavní obsah
Článek

Jednou z nejsourodějších dvojic, které se objevily na premiéře dokumentu o Karlu Gottovi (†80) a zvládly s přehledem předepsaný dress code, byla herečka Sandra Nováková (42) s partnerem, režisérem Vojtěchem Moravcem. Ostatně i oni mají letos za sebou svůj první filmový počin, takže i outfitem dokážou podpořit snahu ostatních.

"Do kina se často nedostaneme, s výjimkou dětských filmů, na které chodíme se synem Mikulášem. Takže jinak jsme letos byli na premiéře Prvoka a předtím na našich Matkách," vypočítala Sandra, která nechala outfit na stylistce stejně jako na další společenské události, počínaje Českým lvem. "My jsme vděční diváci, rádi se bavíme i dojímáme. Choďte do kina, je to boží," vyzývá diváky Vojta.

Sami po úspěšné prvotině pracují na dalším filmu. "Točíme film, ke kterému jsme napsali společně scénář a Sandra v něm hraje hlavní roli," svěřil Moravec. "Vojta to režíruje, a ještě jsme nově producenti," doplnila ho Nováková. Prozradili také, že film se bude jmenovat Hádkovi. "Je to o rodině, která se pořád hádá, takže trošku o nás," upřesnili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám