Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se dočkali premiéry svého rodinného podniku. Herečka Sandra Nováková (42) s partnerem, režisérem Vojtou Moravcem, stihli loni v létě natočit film Matky. Sandra v něm nejen hraje, ale podílela se i na námětu a scénáři, Vojta režíroval a roličku dostal i jejich syn Mikuláš.

Ten ztvárnil roli jejího filmového syna. "Od malička je s námi na natáčeních, na kameru je zvyklý a podle nás bude víc přirozené, když mi bude říkat: Miluju tě, maminko," vysvětlila Super.cz představitelka doktorky Saši ze seriálu Sestřičky, proč se tak s partnerem rozhodli.

"Původně měl mít film premiéru už v listopadu, takže čekal v šuplíku, až budou konečně otevřená kina," upřesnila Sandra. Filmařinu ale s partnerem přesto nevzdali. "S Vojtou jsme napsali další film. Jsme ve fázi příprav a točit bychom chtěli v říjnu," prozradila, že se rodinný tandem osvědčil. Jen pro syna už tam prý role nebude.

Jak to Sandře s rodinou i jejím filmovým kolegům na premiéře filmu Matky slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám