Hlavní obsah
Článek

Kdyby byla normálně otevřená kina, mohla být třeba i jednou z nominovaných. Film Matky mají totiž s partnerem Vojtou Moravcem dotočený. "Premiéru měl mít v listopadu," řekla Super.cz herečka Sandra Nováková (41), která takhle sehrála na Českých lvech jen roli předávající.

I tak se ale na slavnostní večer těšila. "Je to hezká událost. Člověk řeší šaty, make-up, účes. Myslím, že se to povedlo," mínila Sandra, která oblékla model ze starší kolekce a domů si pozvala vizážistku.

Úspěch přála všem, a ještě víc by si přála, aby i film její a jejího muže mohli už vidět diváci. "Je v šuplíku a čeká. A termín, kdy by mohl jít ven, stejně jako nikdo jiný netuším," krčila rameny.

Přesto ale s partnerem nezahálejí. Kromě toho, že Sandra stále hraje roli doktorky Saši Růžičkové v seriálu Sestřičky, už připravují další projekt. "Napsali jsme s Vojtou další film, jsme ve fázi příprav a shánění peněz. Točit bychom chtěli v říjnu," prozradila s tím, že se bude jednat o komedii a tentokrát neobsadí jejich syna Mikuláše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám