Hlavní obsah
Článek

Rodičovství je jednou z nejsložitějších životních disciplín. O tom ví své i někteří herci z připravovaného filmu Matky.

Krásná Hana Vagnerová (41), která získala ve snímku režiséra Vojtěcha Moravce jednu z hlavních ženských rolí, sama děti nemá, ale nemůže si vynachválit výchovu svých rodičů. „Mně dávali řád naši a babička s dědou byli rozmazlující,“ svěřila. Jakub Prachař (40) má na svého dědečka, slavného herce Ilju Prachaře, podobné vzpomínky. „Je pravda, že mě trošku rozmazloval. Dával mi dvacet korun za to, že jsem mu umyl auto,“ říká Jakub s humorem sobě vlastním.

Naopak herec Jiří Langmajer (57) už je sám dědečkem a péči o vnoučka si patřičně užívá. „Já jsem od toho, abych rozmazloval. Snažím se být správnej děda a s vnoučkem si hrát, když už je u nás. Zpívám si s ním, povídáme si spolu, hrajeme si,“ rozněžnil se manžel Adély Gondíkové (50).

Další hlavní postavou filmu bude i spoluautorka snímku a snoubenka režiséra Sandra Nováková (41), která se před kameru postaví i se synem Mikulášem: „Je strašně chytrej, to má po tatínkovi, po mně je hezkej,“ usmívá se bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě, která se podělila o jeden výchovný tip. „Mluvit s dětma jako se sobě rovnýma, nepodceňovat je, nepodceňovat jejich inteligenci, protože rozumí úplně všemu.“

Reklama

Další články

Načítám