Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme tenhle vyladěný páreček viděli, pochybovali jsme, že je to doopravdy herečka Sandra Nováková (42) s partnerem, režisérem Vojtou Moravcem. Jednak proto, že tihle dva si na párty zrovna nepotrpí, a pak také kvůli účesu sympatické brunetky, kterou milují i nenávidí diváci Modrého kódu v postavě lékařky Saši.

"Musela jsem někam vynést tyhle krásné šaty od Elizabetty Franchi," smála se Sandra, které se líbilo model doladit ještě parukou. "Tenhle sestřih by se mi líbil i v reálu, ale nehodil by se pro moji novou roli. Budu hrát matku samoživitelku, která upřednostňuje spíš praktický drcek," vysvětlovala herečka.

Ta pro film Matky, v němž si zahraje po boku Hany Vagnerové (41), Petry Hřebíčkové (44) či Gabriely Marcinkové (36), napsala i scénář. Její muž bude režírovat a roli jejího syna ztvární její vlastní syn Mikuláš. "Od malička je s námi na natáčeních, na kameru je zvyklý a podle nás bude víc přirozené, když mi bude říkat: Miluju tě, maminko," upřesnila.

Film má mít premiéru už v listopadu, v těchto dnech se začíná natáčet, takže se nám zdálo, že jde o dost šibeniční termín. "My televizáci se výzev nebojíme," míní Vojta, který je jako režisér podepsán pod řadou televizích seriálů.

Reklama

Další články

Načítám