Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na place oblíbeného seriálu z lékařského prostředí Modrý kód bylo pěkně rušno. Ve chvíli, kdy časně ráno Sandra Nováková (42) a Petr Konáš dorazili do ateliérů na plac, začaly lítat špunty a oslavovalo se třetí výročí první klapky tohoto seriálu.

Kompletní ale osazenstvo na place nebylo. Zrovna na tuhle slavnostní příležitost syn Petra Rychlého, herec Ondřej Rychlý, zaspal.  A protože se mu to prý obvykle nestává, zajímal nás důvod.

„Má milovaná Terezka mě svým ochranitelským mateřským reflexem budí v domnění, že jsem náš syn Tobíšek, spící vedle ní, který padá z postele. Zvládne mě takto vzbudit třeba dvanáctkrát za noc v šoku, že padám z postele. Nehledě na to, že mě kromě ní budí i syn, který ale z té postele vůbec nepadá,“ vymlouval se Ondřej na svoji ženu a malého syna.

Jeho kolegům se prý nikdy nic takového nestalo, i když i Sandra Nováková je maminkou.

„Já si myslím, že chodím včas. Třeba dnes točím jedenáct obrazů, a jsem tu na minutu přesně. Ale stane se, že někdy využiji takovou malou rezervu při nástupu na natáčení, těch pár minut, když vím, že mám v natáčecím plánu k dobru. Ale já myslím, že tady se mnou nejsou žádné problémy. Navíc chodím vždy připravená a umím texty,“ svěřila Sandra Nováková, kterou v seriálu režíruje také její manžel Vojtěch Moravec.

„Já chodím na minutu přesně, snažím se vždy být v domluvenou dobu, kde mám zrovna být,“ dodal i Petr Konáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám