Hlavní obsah
Článek

V zimě jsme na Facebooku herečky Sandry Novákové (41) a jejího partnera, režiséra Vojtěcha Moravce, hltali jejich příspěvky o dovolené hrůzy v egyptském rezortu. Zima, příšerné služby atd. atd. Pár ale na dovolené s cestovkami nezanevřel a opět vyrazil na sluncem. Podle statusů na sociálních sítích to vypadá, že jde opět o peklo.

Což o to, krétské letovisko Hersonissos není místem snů. Jezdí sem hlavně mladí Evropané, protože je zde neskutečná spousta nočních klubů. Pláže nejsou nic moc, bez bot do vody skoro nepoužitelné kvůli kamenům. To ale právě fotkám páru neodpovídá. Podle nich tam chcípl pes.

Stěžují si například i na hotelovou stravu. Řecké all inclusive se nedá srovnávat s egyptským, což většina turistů minimálně tuší, ale pokud by si vybírali ubytování podle recenzí, jistě by šlo vybrat něco aspoň mírně nadprůměrného. A že jsou v hotelu a kolem něj schody, po nichž se dá jen velmi těžko jezdit kočárkem? I to se dá zjistit dopředu a zvolit hotel s bezbariérovým přístupem, jichž je také celkem dost.

Celkově shrnuto, jde podle nás jen o jakousi hru, kterou chtějí Sandra s Vojtou pobavit svoje kamarády. Skočit jim na lep podruhé, protože i poprvé se ozvali turisté, kteří byli v Egyptě ve stejné oblasti i ve stejnou dobu jako oni s tím, že jejich zážitky byly diametrálně odlišné, už může jen málokdo. A být cestovní kanceláří, u které si tenhle vydařený páreček hodlá koupit další zájezd, raději bychom jim rezervaci nepotvrdili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám