Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle vánoční dovolená se opravdu nevyvedla. Herečka Sandra Nováková (42) s partnerem, režisérem Vojtěchem Moravcem, a synem Mikulášem chtěla na svátky vyrazit hlavně do tepla. A v cestovce si, bůh ví proč, nechali doporučit blízký Egypt.

Na konci prosince se tam ovšem nedá na počasí spolehnout a od příletu rodinka jenom klepe kosu. Marsa Alam, kam letěli, a mimochodem vyměnili i hotel, neboť první jim naprosto nevyhovoval, není zrovna Mekkou nákupů zimního oblečení, takže v podstatě chodí stále v tom, v čemž z Prahy přiletěli. Pro Vojtu je to o to nepříjemnější, protože mu synek v letadle vylil do klína houbový guláš, jak si postěžoval na sociální síti.

Tamtéž komentují svůj "výlet do tepla" oba partneři. Na fotkách ukazují husí kůži, teploměr, který vodu ve "vyhřívaném" bazénu odměřil na 18, 2 stupně Celsia, nebo posezení na lehátku u moře, stále ve svetrech a kabátech. A kamarádi doma z toho mají legraci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám