Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete ještě na Jana Nejedlého? Bývalý filmový producent a exmilenec herečky Sandry Novákové (41) proslul nejen okázale najevo dávaným životním stylem, ale také až šílenými sliby (filmy s obrovskými rozpočty, angažování Davida Beckhama a podobně). Před dvěma a půl lety ho zavřeli a zdá se, že muž, jenž je vyučený truhlářem a který tvrdil, že je ve skutečnosti magistrem, si bude trest muset odsedět beze zbytku!

„Honza žádal o propuštění z vězení, ale zamítli mu to. Přece jen ho odsoudili už na jaře roku 2013, nástupu do basy se vyhýbal, až ho tam museli policisté dopravit. Šlo vlastně o maření výkonu úředního rozhodnutí, a proto mu nemohou část trestu prominout. Musí si to odsedět celé,“ říká náš zdroj z okolí Nejedlého, kterému zbývají ještě tři roky trestu.

Ten dostal za dluhy ve výši padesát miliónů korun solidní flastr v době, kdy nebyl zdravotně vůbec v pořádku. „Když ho opustila Sandra Nováková, začal mít problémy se slinivkou a skončil i v umělém spánku. Kámoš za ním chodí a prý vypadá o dvacet let starší a jako by měl sotva čtyřicet kilogramů,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

Reklama

Další články

Načítám