Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všemi pády skloňované zrušení svatby herečky Sandry Novákové (42), kterou diváci znají především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde hraje zdravotní sestru Gábinu Šímovou, a producenta Jana Nejedlého má jednoduché vysvětlení. Veselka prý naplánovaná zatím vůbec nebyla.

„My jsme nic nezrušili. Svatbu můžete zrušit, když ji máte naplánovanou. Ale to my neměli. Jen jsme někde řekli, jak bychom si ten velký den představovali,“ řekla Nováková týdeníku Story.

A stejně jako svatba, ani děti zatím nejsou na pořadu dne, i když na ně už partneři mají věk. Za tím však nestojí pouze velké pracovní vytížení snoubenců, ale také to, že se u herečky zatím neprojevily žádné mateřské pudy. Ani natáčení s malým miminkem, které jí její role v Ordinaci předepsala, na ni nijak nepůsobí.

„Říkala jsem si, že když budu točit s děťátkem, tak se ve mně něco stane, ale ono se nestalo vůbec nic. Dokonce jsem měla pocit, že zatímco jindy nemám problém se v rámci role rozbrečet, tak v momentě, když jsem se měla rozplakat štěstím nad ultrazvukovým snímkem miminka, tak mi to vůbec nešlo,“ přiznala Sandra, která doufá, že příroda to nějak zařídí. Sama totiž pochází ze čtyř sourozenců a jednou by také chtěla velkou rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám