Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) je se svým manželem Vojtěchem Moravcem k nezastavení. Sama uznala, že by se jim hodilo, kdyby měl den více hodin. Jednou z jejich novinek je krimi seriál Pod hladinou, který diváci uvidí na Prima+. Sandra se v něm představí jako komisařka vyšetřující vraždy

„Moje role je pořád tak trochu v depresi, v tom osobním životě, jinak je přísná, tedy co se týče profesní stránky. A tady ty dvě polohy se hrají snadno,“ řekla Super.cz Sandra při slavnostním promítání tohoto seriálu.

Na tuto premiéru Sandra zvolila velmi odvážný kostýmek, díky kterému dokázala, že má postavičku jako proutek. V outfitu připomínala spíš letušku. „Já jsem nad tím nějak nepřemýšlela, prostě jsem se oblékla tak, jak se mi to zrovna líbilo,“ smála se herečka.

S manželem Vojtou jsou spolu přes deset let, loni v létě si přímo na pódiu na slavností premiéře svého filmu Hádkovi řekli ano. Mají spolu syna Mikuláše. „Mám pocit, že bychom někdy potřebovali být dvakrát nebo ty dny alespoň prodloužit. Jsme v takovém produktivním věku,“ dodala se smíchem Sandra Nováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám