Hlavní obsah
Článek

Přítel hvězdy Ordinace v růžové zahradě Sandry Novákové (42) Jan Nejedlý asi musí být vzteky bez sebe. Luxusní dvousetmetrový byt v pražských Košířích, který s herečkou obývá a jenž přes nastrčenou kamarádku donedávna vlastnil, mu totiž naprosto bez skrupulí sebral bývalý mecenáš Ivety Bartošové Pavel Pásek. Tomu totiž Nejedlý dlužil za film Veni, vidi, vici pět miliónů, a protože se neměl k uhrazení, Pásek ho fintou jak z béčkového mafiánského filmu připravil o majetek v mnohonásobně vyšší hodnotě!

„Honza se vždy snažil poctivě splácet alespoň úroky, ale protože se mu teď moc nedaří, nemohl dluh uhradit celý. A Páskovi došla trpělivost. Zachoval se jako mafián. Poslal na něj svou gorilu, bývalého heroinového krále Jakuba Mohameda Aliho, kterého má na špinavou práci. Ten Honzu připravil o byt. Přitom ten stál třikrát víc, než kolik Nejedlý Páskovi dluží. To zavání lichvou,“ prozradil Super.cz důvěryhodný zdroj z okolí filmového producenta Nejedlého.

„Nevím, kde jste takovou hloupost slyšel. Nikdy jsem nebyl majitelem žádné nemovitosti, tudíž mi neměl co ukrást. Informace je úplně nesmyslná, s Pavlem jsme dlouhodobí známí,“ brání se Nejedlý. Není divu. Kvůli tomu, že má dluhy v řádu desítek miliónů korun a věřitelé ho budí ze spaní noc co noc, i byt byl napsaný na jeho spolupracovnici. Ostatně informaci neochotně potvrdil i drsný podnikatel Pásek.

„Nerad bych to rozebíral. Každopádně situace už je vyřešená, momentálně byt patří mně a Honza má u mě platnou nájemní smlouvu. Řeknu k tomu jen jedno: rád lidem pomáhám, ale když se ze mě někdo snaží dělat idiota, jsem naprosto nekompromisní. Pak neberu ohledy,“ uvedl pro Super.cz Pásek. Podle našeho zdroje majitel kasina dal Nejedlému schválně přemrštěné nájemné: každý měsíc musí vysolit sto tisíc korun. „Je to odplata za to, že si z něj měl dělat šaška. Honza to ale vážně neměl z čeho uhradit,“ dodává zdroj.

Pavel Pásek je vůbec známý tím, že by snad i svou babičku sedřel z kůže. Vždyť nedávno drsně oškubal Michala Davida, když mu za úspěšné turné vyplatil jen směšnou částku, zatímco sám se napakoval, navíc na podzim za sto tisíc korun donutil Ivetu Bartošovou, aby ze sebe pro pobavení jeho opilých kamarádů dělala cvičenou opičku. Nebere si zkrátka servítky. „Pavel má zlatý srdce, ale nechtěl bych být v kůži toho, na koho se naštve. To bych pro jistotu emigroval na Měsíc,“ řekl nám kumpán Páska z mokré čtvrti Jiří Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám