Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V New Yorku proběhla premiéra snímku V nemilosti, kde si hlavní roli zahrála Sandra Bullock (59). Ta na premiéře filmu, jehož byla také producentkou, doslova zářila.

Ve filmu si zahrála roli Ruth Slater, což je žena, která si odseděla svůj letitý trest za zabití šerifa. Po dřívějším propuštění za dobré chování se vrací do svého starého domu, kde k vraždě došlo, a kde nyní bydlí pár, jenž hrají herci Viola Davis a Vincent D’Onofrio.

Na premiéru snímku dorazila herečka v kamínky posetém overalu tělové barvy, který doslova opisoval její krásnou siluetu. Ač byla zahalená od krku až k patě, vypadala neskutečně sexy.

Sedmapadesátiletá herečka zvolila temnější make-up, korespondující s námětem filmu, kterému se zatím dostává spíš kritických recenzí.

V nedávném rozhovoru na rádiu CBC se vyjádřila, že už nechce natáčet dramata. „Chci dělat komedie a vracím se k nim. Budu za to bojovat a užívat si to,“ uvedla Sandra, která si posteskla i nad tím, že komedie se obecně těší menšímu ohlasu než vážná dramata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám