Hlavní obsah
Článek

V říjnu obletěla svět informace, že Sandra Bullock (59) hodlá adoptovat druhé dítě. Tehdy se ovšem hovořilo jen o tom, že by mělo jít o holčičku. Všichni se přitom domnívali, že si oskarová herečka osvojí miminko, stejně jako tomu bylo v předešlém případě se synem Louisem. Sandřiny děti k sobě ovšem budou mít věkově mnohem blíž, Louisově nové sestřičce, jež se pyšní libozvučným jménem Laila, je totiž už tři a půl roku.

Nejvýdělečnější herečka loňska, kterou letos časopis People vyhlásil nejkrásnější ženou, zažívá snové období. Úspěch zažívá jak na poli pracovním, tak osobním vedle fotografa Bryana Randalla a nyní i po boku svých dvou dětí.

Více detailů o svém rozhodnutí rozšířit rodinu o dalšího člena prozradí v nejnovějším vydání magazínu People, kde rovněž malou Lailu představí světu na společných fotografiích.

Zatímco Louise adoptovala Sandra v roce 2010 z New Orleans, Laila strávila své první roky v Louisianě.

„Když jsem poprvé Lailu uviděla, nepochybovala jsem, že tady má být s námi. Cítila jsem, že má strach a všechno, co jsem chtěla, aby věděla, bylo, že Louis a já už nikam neodejdeme,“ prozradila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám