Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

„Slečna Drsňák“ sice vypadá už několik desetiletí stále stejně, ale dnes na dortu sfoukne padesát svíček. Podívejte se na nejžhavější snímky dokazující její schopnost přelstít čas, který se na její podobě téměř neprojevuje.

Sandra Bullock (59) patří k herečkám, na jejichž ženských proporcích příroda šetřila, ale přesto se prosadila mezi hollywoodskou elitu a na kontě má i několik odvážných scén. Přelomový je pro ni snímek Demolition Man, z něhož si diváci kromě svalů Sylvestera Stalloneho a Wesleyho Snipese pamatují i svůdnou Sandru Bullock v župánku.

Poté šla její kariéra strmě vzhůru a zahrála si v Nebezpečné rychlosti, Síti či Času zabíjet. V 90. letech se Sandra Bullock objevila ve filmu Slečna Drsňák, který prokázal její komediální potenciál a dočkal se i pokračování. Na stejné vlně se nesly i snímky Slečna zamilovaná či Návrh, v nichž došlo na odhalování.

Kromě divácky vděčných komedií si však Sandra Bullock získala také uznání. Za roli v dramatu Zrození šampióna dostala v roce 2011 Oscara. Úspěch mohla zopakovat i letos díky sci-fi snímku Gravitace, ale cenu místo ní obdržela kolegyně Cate Blanchett (54).

Sandra Bullock své přednosti několikrát ukázala v bikinách, ale v manželství příliš štěstí neměla. S producentem Jessem Jamesem se rozvedla po pěti letech a nyní sama vychovává adoptivního syna Louise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám