Hlavní obsah
Článek

Zamotala hlavu Sámerovi Issovi (38), Danielovi Hůlkovi (55) i Filipu Renčovi (58). Stříbrná Superstar z roku 2004 Šárka Vaňková (36) se na několik let stáhla do ústraní a žila v Bratislavě s partnerem. Teď je zpět v Česku a má i novou lásku.

Novým zpěvaččiným partnerem je o tři roky mladší muzikant Richard Nálepa, s nímž už má za sebou i první hudební počin. Píseň Blízko, kterou složil a otextoval, změnil v duet a společně k ní k Šárčiným 33. narozeninám natočili i videoklip.

"Nesnáším bilancování, protože z toho bývám smutná, ale když se ohlédnu za těma rokama, jsem vděčná, že jsem si prošla svým, a jsem ještě vděčnější za to, že jsem tam, kde jsem a s kým. Jsem neskutečně ráda za mou dosavadní cestu, a těším se na tu, co je ještě přede mnou," zhodnotila o svých narozeninách zpěvačka pro své fanoušky na sociálních sítích.

Šárka se vrací také k muzikálům. Měla by si zahrát hlavní ženskou postavu Mary v muzikálu Zdeňka Hrubého (52) Robinson, kde bude mít jako jevištního partnera svoji starou lásku, Dana Hůlku.

Reklama

Další články

Načítám