Hlavní obsah
Článek

Sraz účastníků první řady SuperStar měl drsnou dohru, která ukončila jedno staré přátelství. Zpěvačka Martina Balogová (45) totiž na naši kameru promluvila o tom, jak se před patnácti lety Sámer Issa (38) se Šárkou Vaňkovou (36) báli nechtěného těhotenství. Šárčina reakce na podraz od kamarádky na sebe nenechala dlouho čekat.

Po dvou měsících jsme se konečně potkali tváří v tvář i s hlavním aktérem Sámerem Issou, abychom události probrali i s ním. Jak se k celé kauze postavil? "Myslím, že je to trochu chyba Šárky, protože my ji máme s Martinou rádi a Martina to nemyslela vůbec špatně. Obě dvě mi kvůli tomu volaly, byly na sebe naštvané," vyprávěl.

"Ale neřeklo se nic, co lidi nevěděli. Byly tam nějaké detaily, ale od začátku bylo domluvené, že na ten sraz přijdou novináři a Šárka musela počítat s tím, že takové věci přijdou," řekl nám Sámer. "Přišlo mi to takové celé zbytečné. Šárka nám řekla, že je svobodná a pak, když tohle proběhlo, začala mít nervy, že na ni bude její přítel naštvanej," dodal.

Zavzpomínal i na to, jak to tedy před patnácti lety skutečně bylo. "Šárku jsem hrozně moc miloval, byla to moje první velká láska, nejdřív platonická a pak se mi ji podařilo, v dobrém slova smyslu, dostat. No a opravdu jsem se bál, jestli není těhotná. Furt brečela na zkouškách, vůbec jsem nevěděl, co se děje a šel jsem s touhle obavou za Martinou," zanořil se do hlubin času.

"Ale všechno byla moje chyba, ne Martiny. Nemyslel jsem to špatně a Martina to řekla nahlas. Známe v tomhle Martinu, občas neví, kdy je co vhodné říct. Zažili jsme všichni tak krásné věci, že by byla škoda, abychom se pohádali kvůli takovéhle kravině, i když je to pravda a není to žádnej kec," uzavřel Sámer.

Reklama

Další články

Načítám