Hlavní obsah
Článek

Na duet, který Sámer Issa (38) nazpíval s nejmladší členkou klanu Štikových, se nesnesla zrovna vlna pochval. Ovšem překvapivě u posluchačů boduje. Písnička Lies, kterou zpívá s Charlotte Štikovou (27), dokonce zvítězila v rozhlasové hitparádě.

"Vyhráli jsme první místo na Rádiu Kiss, zrovna jsem se to dozvěděl, tak mám velkou radost," pochlubil se v pátek Sámer, jehož jsme potkali na finále Muže roku, kde usedl v porotě a měl za úkol položit jednomu z finalistů otázku.

Na tu naši, jestli ho tedy budeme vídat s Charlotte opět někde vystupovat naživo, nám ovšem odpověděl záporně. "Chtěl jsem, ale Charlottka bohužel nechtěla. Stydí se. Takže v tuhle chvíli tu písničku zpívám při vystoupeních s kapelou sám jako sólovou," řekl nám zpěvák.

Zajmalo nás, zda se stále přátelí i s Monikou Štikovou (51), když jsou momentálně s Charlotte rozhádané. "S Monikou se bavím pořád. Ona se teď stěhuje do Německa, tak s tím má spoustu starostí, ale zrovna dneska jsme si volali. Je to samozřejmě zvláštní rodina, ale mám rád Charlottu i Monikou, každou jinak. A i když proti sobě holky občas něco řeknou, je to pořád rodina a mají se rády," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám