Hlavní obsah
Článek

Na nejoblíbenějším internetovém hudebním serveru už videoklip Sámera Issy (38) a Charlotty Štikové (27) vidělo skoro 50 tisíc lidí. I když píseň samotnou valná část chválí, celkový dojem není podle reakcí pro zpěváka, který brzy oslaví Kristova léta, moc potěšující. Tedy co se výběru zpěvačky týče.

"Se museli chlapci ve studiu hodně nadřít, aby z té skřehotající odbarvené nicky vytvořili něco, co vám neurve uši. Sámer si fakt umí vybírat lidi kolem sebe. Nechápu," zní jedna z reakcí. "Lidi ve studiu jsou schopný udělat i z totálního nezpěváka zpěváka," shoduje se jiný posluchač.

"Ten, kdo slyšel, jak Charlotta "zpívá" ve Štikách, nemůže nikdy z pusy vypustit, že má krásný hlas. Tady musely proběhnout mega úpravy! A absolutně nechápu, proč Sámer klesl na takové dno a spojil se s těmahle nulama," navazuje další.

"Co to je??? Sámer zpívat umí, o tom žádná. I naživo. Má nádherný hlas. Ale proč Charlotta, slyšeli jsme ji zpívat ve Štikách, víme, že to neumí, a je to určitě hodně velká dřina ve studiu - myslím technické úpravy. Maminka ji chce slavnou za každou cenu, ale je z toho akorát trapas. Omlouvám se, je to můj názor, a snažila jsem se ho napsat co nejslušněji, a že to není jednoduchý, když to tak vidím a slyším," je jedna ze smířlivějších poznámek.

Tím se ovšem nenechte zastrašit a to, jak se videoklip a píseň líbí vám, můžete posoudit sami.

Jak se vám líbí klip Sámera a Charlotty?
Je to pecka!
12 %
Mohlo to dopadnout mnohem hůř
28,8 %
Chybí mi tam Monika Štiková
59,2 %
Celkem hlasovalo 765 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám