Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) na sobě v poslední době hodně maká. Ale na to, aby si troufl svléknout se na pódiu, kde předtím předváděli plavky a trenýrky finalisté Muže roku, se necítil. "Ale jsem rád, že jsem se konečně mohl na tuhle akci podívat a přeju klukům hodně štěstí. Dřív jsem nad tím malinko ohrnoval nos a dneska je mi ctí, že tady mohu vystupovat," řekl Super.cz.

Sám má za sebou také soutěž, i když pěveckou, co by tedy klukům radil do finále? "Nejdůležitější je být přirozený. Chovat se tak, jak od vás lidi očekávají a naladit se na to, to většinou nefunguje," míní zpěvák, který si hned po příjezdu do Schrotových lázní, kde soustředění probíhalo, udělal výron, takže mohl fanoušky zklamat tím, že vynechal taneční kreace. Do oslavy jeho narozenin v druhém týdnu v srpnu už snad ale bude v pořádku.

"Bude to velká pařba, ale tentokrát v komornějším počtu asi sto lidí. Naplánoval jsem to na lodi. Těším se na to, ale už druhým měsícem nechlastám, tak tam to asi prolomím. Dřív jsem kalil hrozně často, ale s tím je konec. Snažím se sportovat, žít zdravěji. Neříkám, že si občas nedám skleničku, ale rozhodně to není jako dřív," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám