Hlavní obsah
Článek

Kdysi poměrně známý zpěvák a dnes především pořadatel vlastních narozeninových večírků Sámer Issa (38) pobavil snad celý šoubyznys! Blíží se oslava jeho dvaatřicetin a chlapík původem ze Sýrie už na ně začal shánět veřejně peníze. Jenže nikoho by nenapadlo, jak legračně a navíc pod záštitou firmy, která pravděpodobně vůbec neexistuje! Hlasujte v anketě na konci článku.

Každý trochu známější člověk pořádá párty, které logicky stojí peníze, a tak jsou všichni vděčni za někoho, kdo to celé zacáluje. Spousty sponzorů nasbíral za ta léta i Sámer. Teď je však o pomoc prosí veřejně.

Na status Sámera upozornila jeho pobavená bývalka Agáta Prachařová. A nesmála se jen ona.

„Nabízíme zajištění maximální propagace značky a medializaci produktu! Účast známých osobností, cca 300 hostů, za vysoké účasti médií. Úspěšná spolupráce se sponzory během posledních 12 let,“ tvrdí například Issa.

Přestože medializace různých výrobků absolutně nepřipadá v úvahu a dnes to málokdo seriózní slíbí, jinak má Sámer pravdu a zvěsti o tom, že mu spousta z bývalých sponzorů nemůže dnes přijít na jméno, jsou ošklivé větičky plné nechutných nepravd.

Stejně tak řeči, že prakticky pokaždé musí dělat akci jinde kvůli nespokojenosti majitelů prostor, jež používal dříve, jsou vyloženě z říše bájné fantazie!

Sámer dále tvrdí, že se o akci sponzoři vyloženě rvou a že by si tím pádem zájemci měli pospíšit, aby dostali úžasnou příležitost s ním spolupracovat. Pak se ale nedá moc pochopit, proč je ale vůbec hledá, když jich má už teď plný kapsář.

A netušíme ani to, zda o serióznosti spolupráce s ním firmy přesvědčí pořádající společnost S. I. Production (Sámer Issa Production). Její internetová stránka totiž neexistuje a ani úmorné prohledání internetu a všech přilehlých galaxií nepomohlo najít o společnosti jakoukoli informaci.

A to ani v oficiálních státních databázích. Záhada? Konspirace? Ilumináti? Kdo ví!

To jsou ale maličkosti, které se jistě podaří dát do pořádku a Sámer v srpnu bude mít zase jistě velkolepou párty plnou novinářů a naprosto uchvácených obchodních partnerů!

Čím se podle vás Sámer Issa živí?
Poctivou prací, svým zpěvem
2,3 %
Výřečností před sponzory
9,3 %
Kořínky
88,4 %
Celkem hlasovalo 4195 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám