Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) si nedá pokoj a zase provokuje. Na představení svého nového singlu vystupoval s velmi spoře oděnými tanečnicemi, jejichž kalhotky a skoro až moc vystřižené kraťásky nenechávaly velký prostor fantazii. A jako bonus si ještě zazpíval se svojí bývalkou Hannou Peckhart, která se bez něj na hudební scéně motá tak trochu jako nudle v bandě.

"Šlo o písničku Spirit of the Live, kterou jsem natáčel v Americe, udělal jsem na ni i část videoklipu, který už dotáčím v České republice. Je to písnička o smyslu života a ten text jsem psal v době, kdy jsem byl hodně zlomený a bylo mi hodně smutno. V naší práci se občas stane, že některé věci nevyjdou, lidi naslibují hory doly a nic nesplní. A mně se to tehdy stalo. Tak jsem se snažil to negativní změnit v dobrou věc," popsal nám vznik písně, kterou v Česku poprvé představoval.

Tanečnice, které jsme zmínili v úvodu, jsou prý nové. "Jsou to twerkové tanečnice, jejich vystoupení mají strašně moc zhlédnutí na YouTube, ta hlavní je Martina Panochová. To je ta černovláska a je úžasná. Holky mne super doplňují. Ty hodně vystřižené šortky jsou jejich nápad. Taky jsem se pozastavoval nad tím, jestli už to není trochu moc, ale říkaly, že tohle se teď všude nosí. Takové mají i holky z taneční skupiny Justina Biebera (30)," vysvětlil.

"Aspoň se mají pánové na co dívat. Snažím se nějakým způsobem ne šokovat, ale přinést něco zajímavého, co lidi ještě neviděli. Holkám stoprocentně věřím, už jsme spolupracovali před 13 lety po SuperStar. Jsou to učitelky na základní škole od 1. do 4. třídy a děti jim moc fandí. A vědí o tom i jejich rodiče," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám