Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarový zpěvák Sam Smith (31) v rozhovoru pro rádio SiriusXM přiznal, že zpanikařil, když v Británii nastala karanténa a on si uvědomil, že je bez partnera. Sledujícím na sociálních sítích dokonce předvedl, jak moc si v izolaci zoufá. Jednalo se ovšem pouze o vtip.

„První dva týdny jsem si říkal 'Ježíši, vždyť jsem single', zkoušel jsem seznamovací appku, ale byla to katastrofa,“ postěžoval si. „Vytvoříš si k těm lidem vztah a navazuješ přes telefon karanténní přátelství, je to nebezpečné,“ nechal se slyšet umělec, který loni vystoupil jako bezpohlavní.

Po zkušenostech s randící aplikací si tak raději hledá někoho staršího, vyzrálejšího. „Myslím, že teď chci být s někým starším, s někým, kdo má nějaké vášně a svůj vlastní drive. Je hezké randit přes telefon, nedělal jsem to roky, ale chci nějakou pořádnou romanci,“ vysvětlil.

Zpěvákovým posledním partnerem byl herec Brandon Flynn, s nímž se rozešel v roce 2018. Byl to také jeho jediný vážný vztah. Rozchod Sama, který se celý život potýká s depresemi, tvrdě zasáhl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám