Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak o takovém odpočinku se sní mnohým. Herečka Sienna Miller si po předávání cen BAFTA mohla na chvilku poležet na poprsí Salmy Hayek (57).

Salma na svůj instagramový účet vystavila fotku, kde společně s britskou herečkou odpočívají po náročném večeru a okomentovala jej: „Siesta pro Siennu.“ Takhle si na poprsí Hayek může za normálních okolností poležet jen její manžel François-Henri Pinault. Privilegium ale tento večer dostala i britská herečka.

O bujném dekoltu Salmy se mnohokrát mluvilo ve spojení s plastickými operacemi, které herečka ovšem razantně odmítla. „Některým ženám prsa rostou pořád. Když přiberou, když mají děti a kojí, a někdy i v přechodu. Právě mezi ně patřím i já. Přesně v těchto případech se mi to stalo,“ nechala se před časem slyšet v talk show Red Table Talk Jady Pinkett Smith.

Za své poprsí i mladistvý vzhled vděčí přírodě a v loňském roce uvedla v rozhovoru pro Harper´s Bazaar, že zatím nezkoušela ani neinvazivní zákroky na klinikách estetické medicíny. „Pořád jsem nevyzkoušela botox, výplně ani další zákroky. Občas si říkám, že bych měla, ale vlastně nevím, čím začít.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám