Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) se na Instagramu podělila o další střípek z dovolené. Předvedla se, jak sedí ve vlnách, a své přednosti nechala i tentokrát vyniknout v plavkách.

Plavkové fotky sdílí poměrně často, ostatně má se čím chlubit. V 55 letech má perfektní figuru a pyšní se bujným poprsím.

Za to ovšem nevděčí plastikám jako jiné hollywoodské hvězdy, ale přírodě. Herečka přiznala, že jí prsa narostla pokaždé, když její tělo procházelo větší změnou, například těhotenstvím nebo menopauzou.

„Některým ženám prsa rostou pořád. Když přiberou, když mají děti a kojí, a někdy i v přechodu. Právě mezi ně patřím i já. Přesně v těchto případech se mi to stalo,“ uvedla nedávno v talk show Red Table Talk s tím, že po přibrání v oblasti hrudníku nikdy neshodila.

Hayek si užívá dovolenou pravděpodobně s rodinou. S manželem Françoisem-Henrim Pinaultem má čtrnáctiletou dceru Valentinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám