Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V českých i zahraničních kinech nyní běží snímek Klan Gucci, kde si vedle Lady Gaga zahrála také Salma Hayek (57). Film se těší velké oblibě a mluví se už i o nominacích na Oscary a Zlaté glóby.

Salma si ve filmu zahrála Pinu Auriemmu, která byla důvěrnicí Patrizie Reggiani (Lady Gaga (38)) a byla tou, která měla co dočinění s přípravou vraždy Maurizia Gucciho (Adam Driver). Právě Pina měla policii povědět o tom, jak její kamarádka naplánovala a objednala jeho vraždu.

Herečka film zpromovala i na své nové fotce na sociální síti, kdy se vyfotila v bazénu v černých plavkách, které měly na prsou logo značky, o které film vypovídá. „I když tohle není oblečení z Klanu Gucci, i tak vám ho vřele doporučuji,“ napsala k sexy fotce Hayek.

Salma se také 19. listopadu konečně dočkala své hvězdy na chodníku slávy v Hollywoodu. U předávání herečce vyjádřili úctu herec Adam Sandler a režisérka Chloe Zhao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám