Hlavní obsah
Článek

Rozdávat filmové a televizní ceny uprostřed pandemie není věc snadná, a tak se letos Zlaté glóby udílely virtuálně. Napůl v Hiltonu v Beverly Hills, napůl v newyorském Rockefellerově centru, zlaté sošky už mají své majitele a majitelky.

Ti si sice „převzali“ ceny virtuálně, ale slavným dámám, které vyhlašovaly vítěze, nic nezabránilo v tom, aby se náležitě vyšňořily.

Mezi nejvíc okouzlující patřily bezesporu Salma Hayek (57), Catherine Zeta-Jones (54), Renée Zellweger (54), Jamie Lee Curtis nebo oceněná Jane Fonda (86). Není pochyb o tom, že starší generace hereček letos trochu zastínila tu mladší.

Fonda si letos odnesla Cenu Cecila B. DeMilla za celoživotní přínos v oblasti filmu. Na pódiu se objevila v bílém kostýmku, který zrecyklovala ze svého šatníku, a s přirozeně šedivými vlasy. Ty v posledních letech upřednostňuje a nesmírně jí sluší.

Ozdobou byly ale například i Margot Robbie (33), Gal Gadot (38) nebo Angela Bassett. Jaké róby vynesly a jak jim to slušelo, se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám