Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Den před svými narozeninami se Salma Hayek (57) pochlubila fotkou v plavkách. A fanoušci se v sekci komentářů nepřestávali podivovat nad jejím mladistvým vzhledem.

„Hádejte, komu bude zítra 54? Mimochodem, tohle není archivní snímek,“ napsala do popisku fotky herečka. „Co je tvým tajemstvím?“ dožadovala se odpovědi jedna z fanynek. „Můj bože, jak se cítíš, když víš, že jsi nejkrásnější žena světa?“ nešetřila chválou jiná.

Salma se často dělí o snímky v plavkách, a vždy je o co stát. Obzvlášť, když hlavní roli hraje její bujné poprsí. Herečka se ale nebojí ukázat ani svou nenalíčenou tvář. I bez make-upu vypadá úžasně a rozhodně ne na to, že překročila padesátku.

Salma se v roce 2009 provdala za francouzského miliardáře Françoise-Henriho Pinaulta, s nímž má dceru Valentinu (12). Mexická kráska se nechala slyšet, že s manželem našla štěstí, neboť může být sama sebou a nikdo ji neomezuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám