Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) se fanouškům na Instagramu pochlubila snímkem v bikinách. Křivky vystavila v plné parádě a 53. narozeniny, které 2. září slaví, by jí snad nikdo nehádal.

„Ano, zítra je mi 53, a co má být?“ napsala v neděli do popisku fotky, kterou sdílela na svém profilu. Mexická sexbomba má ke stárnutí zdravý přístup. V kondici se udržuje zdravou stravou a životním stylem. V minulosti se nechala slyšet, že to dělá proto, aby si udržela svého zámožného manžela, francouzského podnikatele Françoise-Henriho Pinaulta.

„Někdy si říkám, je mi přes padesát, proč bych se měla udržovat v kondici? Chlapa už přeci mám! Pak si ale řeknu, že o něj nechci přijít,“ přiznala maminka Valentiny (11).

Jedna věc však na stárnutí Salmu přeci jenom irituje. Velmi se jí prý zhoršil zrak a bez brýlí si už nic nepřečte. „Oči jsou pro mě horší než menopauza,“ nechala se slyšet pro The Edit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám