Hlavní obsah
Článek

I ve světe celebrit, kde je dozajista hodně falešných úsměvů, závisti a nevraživosti mezi jednotlivými umělci, občas vznikají dlouholetá opravdová přátelství. Kterým ženským hvězdám se podařilo udržet si svou slavnou nejlepší kamarádku?

Busy Philipps (39) & Michelle Williams (38)

Blond herečky se potkaly v seriálu Dawsonův svět a od té doby se přátelí. Často se doprovází na červeném koberci a Phillips se jednou vyjádřila časopisu People o jejich přátelství takto: „Ona je důkazem, že životní láska rozhodně nemusí být muž! Ona je láska mého života.“

Nicole Kidman (56) & Naomi Watts (50)

Potkaly se už na střední škole v Austrálii a jejich velké přátelství začalo v roce 1991 na natáčení filmu Flirtování. Mezi herečkami je silné pouto a Naomi nedávno krásně popřála své nejlepší kamarádce skrze instagramový účet k 52. narozeninám.

Nejen Rachel a Monica byly nejlepší kamarádky. V reálném životě jsou Jennifer s Courteney kamarádkami déle, než běžela show Přátelé, na které se seznámily. Jezdí spolu i na dovolenou.

Tyto dvě dámy se potkaly v době, kdy se Victoria s rodinou přestěhovala do Los Angeles kvůli pracovní příležitosti David Beckhama (48). Brunetky si ihned porozuměly díky stejnému smyslu pro humor a společné vášni pro módu.

Tyto dvě herečky jsou si tak blízké, že pro sebe mají i vtipné přezdívky. Přátelí se už více než dvacet let a objevily se spolu také ve filmu Sexy Pistols.

Cameron Diaz (51) & Drew Barrymore (44)

Prvně se potkaly, když bylo Drew 14 a Cameron 16. Hned se z nich staly kamarádky, které spolu trávily hodně času. Na společný film si musely celkem dlouho počkat, potkaly se až na natáčení filmu Charlieho andílci.

Reklama

Další články

Načítám