Hlavní obsah
Článek

Snad každý se někdy setkal s odmítnutím. Pokud vás váš idol odmítne, je to samo o sobě dost frustrující, o to horší to ale je, pokud jste celebrita a váš idol je minimálně stejně slavný jako vy. I mezi slavnými jsou sympatie občas jen jednostranné. Podívejte se na hvězdy, které dostaly košem od jiných celebrit.

Harry Styles a Lindsay Lohan

Harry Styles (25) si jako člen chlapecké skupiny One Direction získal srdce miliónů dívek. Nikoliv však srdce Lindsay Lohan (37). Když totiž zaklepal na dveře jejího hotelového pokoje, herečka neměla nejmenší ponětí, kdo Harry je. V jednom z rozhovorů se Lindsay svěřila, že se Harry objevil u jejích dveří uprostřed noci. Poté, co se zpěvák představil a dal najevo své city, mu Lindsay prý poděkovala, řekla, že je roztomilý, ale že jde zpátky do postele. Co jiného chlapec také čekal uprostřed noci?

Justin Bieber a Rihanna

V době své největší slávy Bieber (30) nebyl zrovna nejoddanějším partnerem a po jeho boku se objevovaly různé dívky. Zdálo se, že na světě nebylo děvčete, které by mu odolalo. Až na zpěvačku Rihannu (36). Tu totiž jeho až příliš chlapecký vzhled nijak neokouzlil. Když se Rihanny zpěvák zeptal, jestli s ním půjde na rande, odpověděla mu jednoduše, že je pro ni moc mladý.

Emma Watson a Tom Felton

Kdo by to byl řekl? Hermiona a Draco Malfoy se v Harrym Potterovi přeci ze srdce nenáviděli. Ovšem s jejich představiteli Emmou Watson (33) a Tomem Feltonem (31) to bylo trochu jinak. Herečka svěřila, že ve věku 10-12 let byla do Toma zamilovaná. Herecký kolega však Emmu viděl spíš jako svou sestru, a tím jí zlomil srdce.

Taylor Swift a Bradley Cooper

Bradley Cooper (49) se po ukončení vztahu s herečkou Zoe Saldanou v roce 2013 ocitl na chvíli single. A této příležitosti chtěla zoufale využít zpěvačka Taylor Swift (34). Dokonce požádala jejich společnou přítelkyni, herečku Jennifer Lawrence, aby je představila. Jenomže tvrdě narazila. Sexy herec ji odmítl s tím, že preferuje spíš někoho svého věku. Možná také někoho, kdo o něm po rozchodu nenapíše píseň, že?

Donald Trump a Salma Hayek

V jednom z televizních rozhovorů se vnadná herečka Salma Hayek (57) rozpovídala o setkání s Donaldem Trumpem (72) v 90. letech. Svěřila, že si současný americký prezident vzal číslo na ni i jejího tehdejšího přítele. Ovšem zavolal jenom jí. Volal jí prý dokonce opakovaně, aby ji pozval na rande. Když ho upozornila, že je zadaná, snažil se ji prý přesvědčit, že pro ni její partner není dost dobrý. Ani to však zjevně nezabralo.

Reklama

Další články

Načítám