Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přestože v září vstoupila do klubu padesátnic, stále se může řadit mezi hollywoodské sexsymboly. Salma Hayek (57) se nebojí své přednosti ukázat ani v doprovodu manžela.

Slavná Mexičanka dostala pozvánku na galavečer v losangeleském muzeu umění, kde to vypadalo skoro jako na oscarovém ceremoniálu. Čestné ocenění režisérky Kathryn Bigelow si nenechaly ujít její kolegyně Demi Moore, Melanie Griffith, Laura Dern, Brie Larson či Gwyneth Paltrow.

Salma Hayek na večer spojující světy filmu a umění přišla v nápaditých šatech, v nichž dokonale prodala své ženské křivky. Model značky Gucci zaujal nápaditými dekoracemi v čínském stylu a zároveň dostatečně odhalil hereččino tělo. Hayek má i po padesátce pevné křivky, takže si může takto odvážný outfit dovolit.

Na galavečeru Salmu doprovázel její o čtyři roky starší manžel Francois-Henri Pinault, který jí při strojení může udělit cenné rady a zároveň dopřát ty nejluxusnější outfity. Francouzský podnikatel totiž šéfuje společnosti Kering, pod niž spadá produkce nejvyhlášenějších módních značek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám