Hlavní obsah
Článek

Vnadná filmová hvězda mexického původu 2. září oslaví půlstoletí své existence, ale o status sexsymbolu ji nepřipraví ani věk začínající pětkou. Salma Hayek (57) je pořád snem mnoha mužů a nevyhýbá se filmům, s nimiž by řada jejích kolegyň nechtěla být vůbec spojována.

Nestárnoucí hispánská kráska se před dvěma lety před kamerou ve spodním prádle proháněla jako luxusní prostitutka ve filmu Everly a teď podpořila snímek Buchty a klobásy, který svou vulgárností nemá v hollywoodské animované produkci obdoby. V českých kinech od 15 let přístupný film vypráví o vzpouře potravin, které žijí v naivní představě, že je po opuštění supermarketu čeká lepší život. Salma v něm vzhledem ke svému původu propůjčila hlas mexické specialitě nazývané taco.

Herečka skandální snímek plný sprostých slov a dvojsmyslných vtípků podpořila na premiéře v Los Angeles, kde jí dělali společnost hrdinové animovaného filmu v nadstandardní velikosti. Salma Hayek tentokrát neoslnila hlubokým dekoltem, ale její šaty byly částečně průsvitné, takže si obdivovatelé vnadných žen přišli na své. Herečka moc dobře ví, co se od ní v souvislosti s filmem, který spíše než o buchtách a klobásách pojednává o párcích v rohlíku, očekává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám